Onze diensten

Equal Strategist heeft los van de activiteiten in Suriname ook het streven om diensten aan te bieden in de vorm van persoonlijke ontwikkeling voor jongeren uit Amsterdam Zuidoost. Er is gekozen voor Amsterdam Zuidoost aangezien het Equal Strategist kernteam afkomstig is uit de Amsterdamse Bijlmer.

De persoonlijke ontwikkeling sessies omvatten periodieke bezoeken aan scholen waarbij jongeren middels presentaties van positieve rolmodellen (uit de buurt) worden getraind in onder andere persoonsvorming. Het einddoel is om de jongeren te empoweren het beste uit zichzelf te halen.

Sinds 2023 organiseert Equal Strategist ook jaarlijks een voetbaltoernooi in Amsterdam Zuidoost, de zogenaamde ‘Equal Strategist Cup’. Tijdens dit toernooi strijden meerdere teams (van maximaal 7 leden) om de felbegeerde beker. De opbrengsten van het toernooi worden besteed aan 1 activiteit ten behoeve van minstbedeelden in Suriname. Het winnend team bepaalt welke activiteit in Suriname wordt ondersteund. Daarnaast is het toernooi ook gericht op het socialiseren met mensen uit Amsterdam Zuidoost, en van daarbuiten.